Sylwester 2018/2019

kmicic_logo

Menu Sylwester 2018/19

Zupa:

Meksykańska z batatami, soczewicą i kurczakiem

Danie główne

Policzki wieprzowe podane z ziemniakami z wątróbką gęsią i boczkiem

i sałatką z marynowanych buraczków

Deser

Krówkowy sernik na spodzie brownie z orzechami i solonym karmelem

Przekąski zimne :

Mini tatar z jajkiem przepiórczym

Carpaccio wołowe z oliwa truflową

Rolada z kaczki z suszonymi owocami

Pasztet z pstrąga w kruchym cieście

Szynka z porem w galarecie z winem sherry

Sałatka Cezar

Sałatka z kuskusem,granatem,winogronem w miodowym vinegrette

Przekąski gorąca :

Bitki wołowe w sosie Demi Glace z pierogiem Biłgorajskim

i kwaśna śmietaną

Sycylijskie pulpeciki drobiowe z makaronem

Barszczyk Noworoczny

Dania gorące w podgrzewaczach:

Muszle makaronowe nadziewane:

– łososiem i mascarpone ,

– chorizo, pomidor, ciecierzyca

BUTTER CHICKEN -kurczak w jogurcie z garam masala, pomidory, śmietana

podany z ryżem

Stół wiejski-wyroby własne :

Wędliny podsuszane

Schab faszerowany borowikami

Rolada z boczku

Pasztet z dziczyzny z dodatkami

Smalczyk

Pikle

Stół rybny:

Ryby faszerowane

Jesiotr wędzony w całości , pstrąg wędzony

Szynki z karpia , dzwonki z karpia

Krewetki w tempurze z dipami

Sushi

Stół deserowy z ciastami i owocami

Fontanna alkoholowa

Fontanna czekoladowa

Wszelkie napitki :

Kawa, herbata

Woda , soki owocowe , napoje gazowane

Alkohol

Wódka -0,5l na parę

lub butelka wina

Gorące rytmy zapewni zespół

i-Gramy

Koszt od Pary 520,00 zł

Powyżej 5 par koszt -500,00 zł/ para

W blasku ogni lampką szampana powitamy Nowy Rok

ZAPRASZAMY NA GODZINĘ

20.00

 Rezerwacja
Menager:
tel. +48 606 978 444