Sylwester 2017/2018

kmicic_logo

Zupa

♦ Zupa Bolońska

Danie główne

♦ Pierś gęsia confit podana z puree z selera , sałatką z marynowanej dyni i sosem demi glace

Deser

♦ Ciasto chałwowe

Przekąski zimne

♦ Carpaccio z piersi kurczaka sous-vide

♦ Królik w galaretce

♦ Terina z gęsiej wątróbki z galaretką śliwkową

♦ Roladka z polędwiczki wieprzowej z fetą

i marynowaną papryką

♦ Śledź po śródziemnomorsku

♦ Sałatka z wołowina

♦ Sałatka z kurczakiem i pomarańcza

Przekąski gorąca :

♦ Rolada z indyka w boczku z borowikami

z sosem serowym, podana z kopytkami szpinakowymi

♦ Wołowina po irlandzku

♦ Barszcz noworoczny z diablotką

Dania gorące w podgrzewaczach:

♦ Wieprzowina po Azjatycku

♦ Żeberka w miodzie z kapustą zasmażaną

♦ Pałki BBQ

Stół wiejski-wyroby własne :

♦ polędwica, baleron, szynka, boczek,

żeberka, kiełbasa wiejska

♦ Schab faszerowany borowikami

♦ Rolada z boczku z polędwiczka wieprzową

♦ Gęś faszerowana

♦ Smalczyk

♦ Pikle

Stół rybny:

♦ Ryby faszerowane

♦ Jesiotr wędzony, pstrąg wędzony

♦ Szynki z karpia , dzwonki z karpia

♦ Krewetki w tempurze z dipami

Sushi

Stół deserowy z ciastami i owocami

Fontanna alkoholowa

Fontanna czekoladowa

Wszelkie napitki :

♦ Kawa, herbata

♦ Woda , soki owocowe , napoje gazowane

Alkohol

♦ Wódka ABSOLUT 0,5l na parę

lub butelka wina

♦ Wino białe lub czerwone

Gorące rytmy zapewni zespół KAKTUS

Koszt od Pary 480,00 zł

W blasku ogni lampką szampana powitamy Nowy Rok

ZAPRASZAMY NA GODZINĘ

20.00

 Rezerwacja
Menager:
tel. +48 606 978 444